Gå til hoved-indhold
Søvnapnø

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ideer til, hvordan vi kan forbedre websitet. Skriv til info@resmed.dk.

Send en e-mail

Send en e-mail

Webpolicy
 

Denne webside er udviklet med støtte fra ResMed. Dermed gælder også de krav, som ResMed har opstillet for deres egne websider vedr. ansvarsfraskrivelse og fortrolighed.

Ansvarsfraskrivelse
Denne hjemmeside er udviklet for at tilbyde en almindelig informationstjeneste, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl, forglemmelser, misvisende eller fejlagtige fremstillinger på disse sider.

Den medicinske information, der tilbydes, er kun beregnet som generel information, og kan ikke erstatte konsultation med en autoriseret læge eller tilsvarende ekspert inden for sundhedssektoren.

Den produktinformation, der tilbydes, er kun beregnet som generel information og kan ikke erstatte brugsanvisninger eller anden dokumentation, der følger med produkter, eller erstatte konsultation med en autoriseret læge eller tilsvarende ekspert inden for sundhedssektoren.

Alle udtalelser fra personer med søvnapnø er udtryk for patienternes personlige meninger, som vi kun gengiver på websiden.

Fortrolighedspolitik
Alle, der besøger denne webside, vil forblive anonyme (bortset fra IP Tracking). I de tilfælde hvor personlig information indsendes, vil vi tage alle rimelige forholdsregler for at hemmeligholde oplysningerne, og ingen oplysninger vil blive videregivet eller brugt på anden måde, end hvad besøgeren selv har givet tilladelse til.

Billeder og tekster er copyright materiale og må ikke kopieres. Du må derimod gerne bruge citater fra websiden. Brugere har lov til frit at udskrive materialet til privat, ikke-kommerciel anvendelse.